Güllüce Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu; saygın, güvenilir ve öğrenmeyi öğrenen kişiler yetiştiren tam olarak öğrenemese bile tam olarak eğitilen kişilerin yetiştirildiği bir kurum haline getirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda bulunduğu ortamın imkansızlıklarından şikayet etmeden,nitelikli bir eğitim vererek onları bir üst öğretim kurumuna ve hayata hazırlamak, milletine karşı sorumluluk duygusu taşıyan üretici ve katılımcı vatandaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2020 YILINDA 1 ÖĞRENCİMİZ ULVİYE MATLI FEN LİSESİ,1 ÖĞRENCİMİZ SEDAT KARAN ANADOLU LİSESİ DİĞER 18 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU VE MESLEKİ LİSE TÜRLERİNE YERLEŞMİŞTİR 1 ÖĞRENCİMİZ BURSLULUK KAZANMIŞTIR

Saatler: 8.50-3.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 YILINDA 1 ÖĞRENCİMİZ ULVİYE MATLI FEN LİSESİ,1 ÖĞRENCİMİZ SEDAT KARAN ANADOLU LİSESİ DİĞER 18 ÖĞRENCİMİZ DE ANADOLU VE MESLEKİ LİSELERE YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL,FUTBOL,VOLEYBOL,MASA TENİSİ DERCELERİ
Bilimsel Etkinlikler: 2018 YILI TÜBİTAK 5008 PROJESİ KATILIMI
Proje Çalışmaları: ÖĞRENCİLERE YÖNELİK EĞİTİMDE BAŞARIYI ARTTIRMA VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROJESİ